Ons concept

Voordat we beginnen willen we u ons verhaal vertellen... 


Màloma betekent malolactisch. Net als gisting in de wijnbouw is malolactische gisting, of malo, de omzetting van appelzuur in melkzuur door anaërobe bacteriën, melkzuurbacteriën genaamd. Dit proces resulteert in een daling van het zuurgehalte en zorgt ervoor dat de wijn stabieler en soepeler wordt. Victor en Georges willen dat u de wereld van de gisting in zijn verschillende vormen ontdekt. Zuurdesem, gefermenteerde kool, lacto-gefermenteerde groenten, kefir water, wijnen, bieren... 

We zullen hier en daar een vleugje fermentatie toevoegen om een gerecht te vervolledigen, te verfraaien of gewoon te begeleiden.

Om de de versheid van onze producten en de tijd aan tafel te garanderen, stellen wij u een 4-gangen ontdekkingsmenu voor dat de identiteit van ons restaurant maar ook de knowhow van onze producenten tot uitdrukking brengt. 

Tot ziens...

Georges, Victor, Jérome, Joséphine, Eduardo en Ninon


Ongeacht het weer geven wij de voorkeur aan tafels binnen.

Laat ons weten of u dieetwensen, intoleranties of allergieën heeft en wij passen het menu aan. 

Ons menu verandert naargelang de seizoenen en de aankomst van onze producten.

Ons verhaal

Onze missie en ons engagement zijn ethisch, duurzaam en zo lokaal mogelijk.

Het team

 • Georges Athanassopoulos

  Georges Athanassopoulos

  Chef de cuisine
  Georges est co fondateur et le chef de Màloma. Chef passionné d’une cuisine raisonnée, il veille à chercher des producteurs locaux respectueux des produits et de l'environnement. Son but est de vous proposer une cuisine la plus durable possible axée sur le gout.⁠
 • Victor Deramay

  Victor Deramay

  Directeur de salle
  Victor est le directeur de salle et co-fondateur de Màloma. Généreux et d'une gentillesse sans pareil, il saura vous accueillir avec bienveillance et simplicité. Il aime apporter une service décontracté tout en amenant une touche personnelle à chaque client.
 • Eduardo

  Eduardo

  Eduardo werkt achter de schermen in het restaurant. Altijd lachend, brengt hij zijn goede humeur in het team.

Ze praten over ons

 • Foto vanMàloma
 • Foto vanMàloma
 • Foto vanMàloma
 • Foto vanMàloma