Ons concept

Ons concept

Voordat we beginnen willen we u ons verhaal vertellen... 


Màloma betekent malolactisch. Net als gisting in de wijnbouw is malolactische gisting, of malo, de omzetting van appelzuur in melkzuur door anaërobe bacteriën, melkzuurbacteriën genaamd. Dit proces resulteert in een daling van het zuurgehalte en zorgt ervoor dat de wijn stabieler en soepeler wordt. Victor en Georges willen dat u de wereld van de gisting in zijn verschillende vormen ontdekt. Zuurdesem, gefermenteerde kool, lacto-gefermenteerde groenten, kefir water, wijnen, bieren... 

We zullen hier en daar een vleugje fermentatie toevoegen om een gerecht te vervolledigen, te verfraaien of gewoon te begeleiden.

Om de de versheid van onze producten en de tijd aan tafel te garanderen, stellen wij u een 4-gangen ontdekkingsmenu voor dat de identiteit van ons restaurant maar ook de knowhow van onze producenten tot uitdrukking brengt. 

Tot ziens...

Georges Athanassopoulos , Victor Deramay


Ongeacht het weer geven wij de voorkeur aan tafels binnen.

Laat ons weten of u dieetwensen, intoleranties of allergieën heeft en wij passen het menu aan. 

Ons menu verandert naargelang de seizoenen en de aankomst van onze producten.

Ze praten over ons